Tallers

Treballem amb les arts escèniques per afavorir la comunicació, la convivència, la igualtat, la tolerància i la solidaritat.

Tallers de teatre per a les escoles

Taller de teatre a l’escola, adreçat a alumnat de cicle mitjà i superior. Per a  la millora de les habilitats comunicatives en llengua catalana, en el marc de l’expressió oral. El taller té una durada de 40 hores i es desplega al llarg del curs escolar, dins el calendari lectiu de classes, des d’un enfoc transversal i multidisciplinar.

Fem teatre en català!

Experiències lingüístiques en català de 3 hores de durada, a través del recurs del teatre. L’objectiu és crear un context per a la interacció lingüística en català, a fi de promoure’n el seu ús, principalment en l’àmbit de la joventut i el lleure, a través d’una eina divertida, lúdica i dinàmica com és el teatre. Està dirigit a estudiants, joves, en situació d’atur o persones treballadores i persones estrangeres, que estiguin interessades en incrementar l’ús del català en les seves comunicacions habituals a casa, amb els amics, a la feina.
© Copyright Pedagogia de l'Espectacle | Àlex Falcó Estudi