Qui som

Hi sóm amb il·lusió, amb més de 45 anys, contribuint a la difusió de la cultura catalana, amb les arts escèniques, i al progrés de competències transversals d’infants i joves, amb l’experiència única i irrepetible del teatre en viu!

Qui som

Fundació Torre del Palau és una entitat declarada d’interès cultural, amb seu social a Terrassa, que dedica tots els seus esforços a activitats culturals i de lleure, sobretot adreçades a nois i noies. Algunes de les activitats que agrupa van iniciar-se ja fa més de 40 anys.

Una de les seves àrees principals de servei és Pedagogia de l’Espectacle.

Què fem

Pedagogia de l’Espectacle, de Fundació Torre del Palau, pretén contribuir a la difusió de la cultura en general i de la popular catalana en particular i, al mateix temps, ajudar a conèixer les arts escèniques.

Per assolir aquests objectius, l’entitat ofereix una programació anual estable i equilibrada de teatre, cinema, música i dansa, adreçada principalment al públic infantil i juvenil.

L’àmbit territorial del projecte engloba les següents poblacions: Terrassa, Rubí, Castellbisbal, Barberà del Vallès, Palau-Solità i Plegamans, Matadepera, Vacarisses, Viladecavalls, Rellinars, Ullastrell, Sant Cugat del Vallès i Sabadell.

Equip

En aquest apartat final, a tot l’equip que fem possible el projecte Pedagogia de l’Espectacle ens agradaria subratllar l’encaix del nostre treball en la línia de les bones pràctiques i les accions per a construir un món millor.

Creiem que treballar amb els infants i joves és fonamental per donar-los eines i recursos que els permetin actuar amb responsabilitat, sentit del treball, creativitat i alhora amb sentit de solidaritat, cooperació, tolerància i gestió constructiva de la diversitat. I el recurs de les arts escèniques com a eina transformadora i de progrés, en el marc pedagògic i educatiu, és realment engrescador, ja que ajuda a assolir aquestes fites.

© Copyright Pedagogia de l'Espectacle | Àlex Falcó Estudi